Area privada1

L’Hospital Universitari General de Catalunya és el primer centre reconegut a Europa per avaluar un fàrmac per tractar l’agitació en pacients amb Alzheimer.

Segons ha informat l’hospital en un comunicat, el centre sanitari participa en l’assaig clínic 20AVP-786-307, que avalua la tolerabilitat de AVP786 per tractar l’agitació en pacients amb Alzheimer.

Es tracta d’un estudi de fase 3, multicèntric, aleatoritzat, doble cec i controlat amb placebo per avaluar l’eficàcia, la seguretat i la tolerabilitat d’AVP-786 (hidrobromuro de deudxtrometorfano [D6-DM] / sulfat de quinidina [Q]) .

L’estudi consisteix en 12 setmanes de tractament, l’administració és via oral, dues vegades a el dia, fins al dia 85.

Els participants que s’inclouran en aquest estudi han de tenir un diagnòstic de la malaltia d’Alzheimer i presentar agitació clínicament significativa, moderada o severa secundària.

A l’Hospital General de Catalunya, que pertany a el grup QuirónSalud, la recerca en malalties neurològiques com l’Alzheimer o Parkinson es porta a terme a través de la Unitat d’Investigació Clínica, UDIC, liderada pel neuròleg i investigador Ernest Balaguer.

Compartir:
CategoryAlzeimer

No dude en llamarnos 1-+34 935 656 000